Σπύρος Γραμμένος
28 Aug
28Aug

Ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο μοιράστηκαν μαζί μας ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ρίο Φέρντιναντ, με το πρώτο μέρος της συνέντευξης να δημοσιεύεται στο επίσημο κανάλι του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο «CR7» αποκάλυψε τον τρέχοντα στόχο του στην καριέρα του: να φτάσει τα 1.000 γκολ! Αυτή τη στιγμή έχει σκοράρει 899 γκολ και, όπως τόνισε, πρώτα θέλει να φτάσει τα 900 και στη συνέχεια να καταφέρει να φτάσει τα χίλια.

«Για εμένα ο πιο σημαντικός στόχος όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι να φτάσω αρχικά τα 900 γκολ και στη συνέχεια τα 1000. Με μία διαφορά όμως. Όλα τα γκολ που έχω πετύχει έχουν καταγραφεί σε βίντεο, οπότε έχω αποδείξεις», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την τελευταία πρόταση του να φέρνει την επική αντίδραση του Φέρντιναντ.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής άρχισε να γελάει και είπε στον Πορτογάλο άσο: «Είσαι μπαστ@@@, είσαι μπαστ@@@», καθώς αυτό του φάνηκε σαν μία... μπηχτή για τους παλιούς ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν καταγραφεί όλα τα γκολ τους σε βίντεο λόγω της εποχής.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.