Newsroom
11 Mar
11Mar

Σε συνέντευξη του στην αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" το φαινόμενο σχολίασε τα τεκτενόμενα στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης δίνοντας βάση στην επικείμενη μεταγραφή του Εμπαπέ και τα τρομακτικά κατορθώματα του Μπέλιγχαμ στην Μαδρίτη.

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων, ο οποίος αποτελούσε μέλος της Βασίλισσας στο παρελθόν για πέντε χρόνια (2002-07), σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Daily Mail" σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στους Μαδριλένους. Παράλληλα, δήλωσε βέβαιος ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάρει την Χρυσή Μπάλα όταν θα αγωνιστεί για την Ρεάλ ενώ αποθέωσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ λέγοντας ότι του θυμίζει τον πρώην συμπαίχτη του και θρύλο του ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

"Είχα δει μερικά ματς στο Μπερναμπέου και αδημονούσα να δω τον Μπέλιγχαμ. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, λατρεύω να τον βλέπω να παίζει. Όσον αφορά στον Εμπαπέ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει επίσημο για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, ωστόσο όλοι είναι ενθουσιασμένοι στην Μαδρίτη για τον Κιλιάν. Νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο αν ενταχθεί στην Ρεάλ. Νομίζω πως θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ. Ελπίζω να δούμε πολλούς καλούς παίκτες μαζεμένους σε αυτή την ομάδα. Εάν καταλήξουν όλοι στην Ρεάλ (Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ, Χάλαντ) θα μου θυμίσει τους Γκαλάκτικος της δικής μου εποχής αν και νομίζω πως ο Χάλαντ είναι ευτυχισμένος στην Σίτι αυτή τη στιγμή"

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.