Newsroom
30 May
30May

Ο σπουδαίος Ουρουγουανός στράικερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ουρουγουάης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τέλος εποχής για την εθνική Ουρουγουάης. Ο Έντισον Καβάνι, ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος αποφάσισε με μια συγκινητική ανάρτηση να αποχαιρετίσει την αγαπημένη του Σελέστε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο matador αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ουρουγουάης (58 γκολ σε 136 συμμετοχές), έκτο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι (104 γκολ), δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν (200 γκολ).
 

Στη σημαντικότερη διάκρισή του με τη φανέλα της Σελέστε κατέκτησε ένα Κόπα Αμέρικα το 2011.


Το μήνυμα του: Αγαπημένη μου Σελέστε:

Θέλω να σε ευχαριστήσω για κάθε μάθημα που μου χάρισες.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Σήμερα τα λόγια είναι λίγα και τα συναισθήματα βαθιά.

Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που αποτέλεσε μέρος της διαδρομής μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ήμουν και θα είμαι για πάντα ευλογημένος που φόρεσα αυτή τη φανέλα για να μπορώ να εκπροσωπώ αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, τη χώρα μου.

 Αναμφισβήτητα ήταν πολλά υπέροχα ανεκτίμητα χρόνια, θα μπορούσα να πω χιλιάδες πράγματα, αλλά σήμερα θέλω να  αφιερωθώ στη νέα σελίδα στην καριέρα μου και να δώσω ό,τι έχω να δώσω,

Σήμερα αποφασίζω να κάνω ένα βήμα παραπέρα, αλλά για πάντα θα ακολουθώ με την καρδιά μου να πάλλεται, όπως όταν ετοιμαζόμουν να μπω στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας αυτή την πανέμορφη φανέλα.

Στέλνω μια αγκαλιά σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους.

Ζήτω η Σελέστε!

Εντ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.