15 Sep
15Sep

Παίκτης της Πεντίκσπορ είναι  επίσημα ο Χασάν καθώς σήμερα η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ήταν στην λίστα των παικτών που έψαχνε ο Ολυμπιακός ομάδα να τους παραχωρήσει. Για τον Χασαν το νέο κεφάλαιο της καριέρας του ήτα η Πέντικσπορ, μια νεοφώτιστη τούρκικη ομάδα που είχε υπογράψει και τον Γιώργο Τζαβέλλα πριν αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους.

Ο Χασάν την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε πάλι στο Τούρκικο πρωτάθλημα, εκείνη τη φορά για λογαριασμό της Αλάνιασπορ όπου σε 24 συμμετοχές πέτυχε 10 γκόλ. 

Έπειτα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό δημοσιεύσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα για τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά έγραψε:

«Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.
Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι κατά το οποίο ήμουν χαρούμενος κάθε λέπτο που αγωνιζόμουν με αυτή την φανέλα.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά τους φιλάθλους της Ολυμπιακάρας για την αγάπη και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι την ώρα που γράφω αυτό το μήνυμα που μου λέτε «σε παρακαλούμε μην φύγεις»...
Δυστυχώς οι αποχαιρετισμοί ειναι πάντα δύσκολοι αλλά όπως και εσείς λέτε «είσαι ένας από εμάς» ... και εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι!
Έτσι, όπου και να βρίσκομαι πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό μας!
Σας αγαπάω, αγαπάω την Ελλάδα και θα έρχομαι πάντα εδώ!
Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους σας από τον #buzzer +90 σας»



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.