Newsroom
06 Sep
06Sep

Στο φινάλε της αναμέτρησης Πορτογαλία - Κροατία, ο Κριστιάνο Ρονάντο έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως το να κατακτήσει η Πορτογαλία το Μουντιάλ είναι αντίστοιχο με το να κερδίσει το Euro. 

 Μετά το πέρας της αναμέτρησης μεταξύ της Πορτογαλίας και της Κροατίας, όπου οι πρώτοι επικράτησαν με σκορ 2-1, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε με ανάρτησή του στα social media, ότι για την Πορτογαλία η κατάκτηση ενός Μουντιάλ ισοδυναμεί με την κατάκτηση του Euro. Ο Κριστιάνο σκόραρε στην αναμέτρηση, φτάνοντας τα 900 γκολ στην καριέρα του, δηλώνοντας αρχικά:

"Σημαίνει πολλά το γκολ που πέτυχα. ήθελα εδώ και καιρό να φτάσω στο στόχο των 900 γκολ. Ήξερα πως θα φτάσω το νούμερο αυτό καθώς από τη στιγμή που συνεχίζω να παίζω, ήταν φυσιολογικό να συμβεί.   

Συγκινήθηκα επειδή ήταν ένα γκολ ορόσημο. Μοιάζει με αρκετά άλλα ορόσημα αλλά μόνο εγώ ξέρω και οι άνθρωποι γύρω μου, πόσο σκληρό είναι να δουλεύεις κάθε ημέρα, να είσαι σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά, να βάζεις 900 γκολ. 

Είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην καριέρα μου", τόνισε ο Ρονάλντο μετά το 131ο γκολ του με την εθνική ομάδα της χώρας του, για προχωρήσει κατόπιν σε μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Το να κατακτήσεις Euro με την Πορτογαλία είναι αντίστοιχο με το να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω ήδη κατακτήσει δύο τρόπαια με την Πορτογαλία που ήθελα πραγματικά.   Δεν μου δίνει κίνητρο αυτό, αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι πως απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τα ρεκόρ έρχονται φυσιολογικά".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.