Newsroom
06 Sep
06Sep

Ο αγώνας της Αργεντινής κόντρα στην Χιλή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς ο Αργενινός σταρ έδωσε το ''παρών'' για να πει το τελευταίο ''αντίο'' στην αλμπισελέστε. 

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Μονουμεντάλ για τον αγώνα κόντρα στην Χιλή, όπου τιμήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο για την πολυετή προσφορά του στην εθνική. 

Ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι ακόμη ένας οπαδός.   

Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω", τόνισε ο Ντι Μαρία μέσα σε μία έντονη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, με τους άλλοτε συμπαίκτες του να τον σηκώνουν ψηλά και να του χαρίζουν μοναδικές στιγμές.''


Για τον Ντι Μαρία φυσικά μίλησε και Ο Λιονέλ Μέσσι, αναφέροντας πως:

"Ελπίζω να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Έχουμε πει όλα όσα έπρεπε να πούμε. Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά. Ποιος θα πίστευε ότι θα τελείωνε έτσι. Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Τα λέμε σύντομα".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.