Newsroom
08 Feb
08Feb

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ είναι επίσημα παίκτης της FC Seoul και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 1.065.000 εκατ. ευρώ.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ, που ήταν ελεύθερος από τέλος της περασμένης σεζόν, αποχαιρέτησε επισήμως τα αγγλικά γήπεδα, στα οποία αγωνίστηκε για μία δεκαετία, αποχώρησε και από την Ευρώπη, στην οποία δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να συνεχίσει και μετακόμισε στη Νότια Κορέα, υπογράφοντας στην FC Seoul. 

Το συμβόλαιο του 31χρονου Άγγλου θα έχει διάρκεια δύο ετών, ενώ θα λαμβάνει ετησίως αποδοχές που ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ. συγκεκριμένα, 1.065.000 εκατ. ευρώ.

«Πάντα ήθελα διαφορετικές προκλήσεις και να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις στην καριέρα μου και πιστεύω ότι το να βρίσκομαι στη Νότια Κορέα είναι το ιδανικό μέρος για αυτό», είπε ο Λίνγκαρντ στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος.

«Είχα λάβει αρκετές προσφορές από το περασμένο καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Λίνγκαρντ σε συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας την Πέμπτη.  

«Άλλοι σύλλογοι έκαναν μόνο προφορικές προσφορές. Η FC Seoul έστειλε γραπτή προσφορά. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου έδειξαν την ειλικρίνειά τους με το να έρθουν στο Μάντσεστερ για να ελέγξουν τη φυσική μου κατάσταση. Εκείνη την στιγμή, αποφάσισα να υπογράψω με την FC Seoul». 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.