Νίκος Σαρίκος
15 Jul
15Jul

 Την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τόμας Μίλερ.

 Τίτλους τέλους σε μια σπουδαία πορεία με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας έριξε το πρωί της Δευτέρας [15/07] ο Τόμας Μίλερ.

  Ο 34χρονός μέσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου μέσω ανακοίνωσης του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική της πατρίδας του, την οποία υπηρέτησε πιστά τα τελευταία 14 χρόνια.

  Σε αυτό το διάστημα, ο πολύπειρος άσος κατέγραψε με το εθνόσημο στο στήθος 131 συμμετοχές με 45 γκολ και 41 ασιστ, έχοντας κατακτήσει και το 2014 το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα όλα όσα θα ακολουθούσαν όταν έκανα την πρώτη μου εμφάνιση πριν από 14 χρόνια. Δεν μπορούσα ούτε να τα ονειρευτώ. Μεγάλες νίκες και πικρές ήττες, κάποιες φορές ήμουν απογοητευμένος, αλλά στεκόμουν ξανά στα πόδια μου. Έπαιξα με φανταστικούς συμπαίκτες απέναντι στους κορυφαίους του κόσμου. Πήρα μέρος σε τέσσερα Μουντιάλ και άλλα τόσα Euro και πάντα ήμουν περήφανος να παίζω για την πατρίδα μου. Γιορτάσαμε και δακρύσαμε μαζί. Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον θα είμαι στις κερκίδες για να υποστηρίζω την εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.