Newsroom
17 Aug
17Aug

Ο Φέντορ Τσάλοφ στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στο ντεπούτο του κόντρα στην Μάλμε αλλά και στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραΐκο.

Ο Φέντορ Τσάλοφ πραγματοποίησε το ντεπούτο του κόντρα στην Μάλμε, ωστόσο ο Ρώσος επιθετικός δεν έμεινε ευχαριστημένος διότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησα να παίζω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα γιατί ήταν ένα άσχημο βράδυ για εμάς αλλά νομίζω ότι πήραμε ένα καλό μάθημα για να εντοπίσουμε τα λάθη μας, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια".
Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Είχα ακούσει πολλά αλλά τώρα που το έζησα από κοντά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ειδικά στις φάσεις που πετύχαμε τα τρία γκολ ήταν μαγικά και μου δίνει κίνητρο για να σκοράρω και να το νιώσω και εγώ".

Για τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: "Ξέρω για την ομάδα, άκουσα πράγματα. Έμαθα πράγματα και από τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική. Μου είπε μόνο θετικά πράγματα για το κλαμπ. Ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη, οπότε ήταν εύκολη απόφαση για μένα".
Για το πώς νιώθει ο ίδιος: "Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Είναι όλοι πολύ ανοικτοί σαν άνθρωποι εδώ, από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος. Όλη η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο και αυτό θα με βοηθήσει να μη χρειαστώ πολύ χρόνο, γιατί όλοι είναι διαθέσιμοι να με βοηθήσουν".
Για το αν έχει προλάβει να θέσει στόχους με τον ΠΑΟΚ: "Κάνω προπονήσεις με την ομάδα 2-3 εβδομάδες. Για μένα κάθε μέρα ειναι σημαντική, να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο από εμένα. Προπονούμαι καλά, θέλω αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό να αρχίσουμε με μια νίκη για και να προσπαθήσω να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ".
Για το αν έχει καταλάβει τα βασικά στοιχεία της νέας του ομάδας στον τροπο παιχνιδιού: 'Δεν θέλω να μιλήσω πάνω σε τακτικά ζητήματα, είναι δουλειά του προπονητή να γινει πιο αναλυτικός. Έχω μιλήσει με όλους στο τεχνικό τιμ και μου έχουν λύσει όλες τις απορίες που είχα, ο τροπος παιχνιδιού της ομάδας μπορεί να με βοηθήσει και εμένα να γινω καλύτερος. Μπορώ να βελτιώσω την ομάδα και εγώ με τον τροπο μου'.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.