11 Jan
11Jan

Για οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν γράφουν οι Τούρκοι.

Το «τριφύλλι» βρίσκει από ότι φαίνεται στο πρόσωπο του Σαμέτ Ακαϊντίν τον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας του. Άλλωστε και ο ίδιος ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ότι η βρίσκονται πολύ κοντά στον παίκτη. 

Στη γειτονική χώρα τώρα οι απόψεις διίστανται σχετικά με την υπόθεση του Ακαϊντίν. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ανέφερε, πως δεν έχουν καμία πρόταση για δανεισμό του παίκτη, όμως λίγες ώρες αργότερα δημοσίευμα στη χώρα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Τούρκων για τον δανεισμό του 29χρονου αμυντικού. 

«Η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν. Οι λεπτομέρειες έγιναν επίσης γνωστές. Η Φενέρμπαχτσε και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού κατέληξαν σε συμφωνία ως αντάλλαγμα για την ενοικίαση και τον μισθό της μισής σεζόν του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Haber Global Sports Manager Sercan Hamzaoğlu, οι αποδοχές και τα μπόνους της μισής σεζόν του Σαμέτ ο οποίος κερδίζει 14 εκατομμύρια τουρκικές λίρες ετησίως από τη Fenerbahçe, θα καλύπτονται από την ελληνική ομάδα», ανέφερε το δημοσίευμα στην Τουρκία.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.