Παναγιώτης Σανιδόπουλος
03 May
03May

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού έχει πραγματικά χαθεί από το αγωνιστικό πλάνο του Τερίμ με τον ίδιο να έχει ζητήσει ''κουβέντα'' με την διοίκηση.

Πρόκειται για έναν ταλαιπωρημένο παίκτη καθώς είχε και πολλούς τραυματισμούς στα μέσα της σεζόν. Το κλίμα αυτήν την στιγμή στο πράσινο στρατόπεδο είναι σε τεντωμένο σχοινί. Μάλιστα μεγάλα ερωτηματικά γεννήθηκαν μετά από την ήττα από τον Άρη στην Λεωφόρο, καθώς ο Τζούριτσιτς   έκανε δηλώσεις με αιχμές στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. 

Διαβάστε τι είπε μετά την ήττα από τον Άρη: 

«Έχω ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλω να μιλήσουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είμαι ειλικρινής. Εάν έχουν κάτι μαζί μου και θεωρούν ότι δεν μπορώ να προσφέρω την επόμενη σεζόν, τότε θα προσπαθήσω να βρω μία άλλη λύση. Παρόλα αυτά, εγώ θα πω ότι δεν ήρθα εδώ για τα λεφτά, ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής. Έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και θέλω να μείνω, όμως θα δούμε τι θα συμβεί».

Ο Τζούριτσιτς  έχει καλέσει είδη την διοίκηση του Παναθηναϊκού για μεταξύ τους κουβέντα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει ο ατζέντης του στην Αθήνα ώστε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο παίκτη.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.