20 Dec
20Dec

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται να δυναμώσει την θέση του δεξιού μπακ και βασικός στόχος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ο Νταΐκι Χασιόκα της Σιντ Τρούιντεντ.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νταΐκι Χασιόκα αναμένεται να αποχωρήσει από τη βελγική  Σιντ Τρούιντεντ τον Ιανουάριο, με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί να τον φέρει στη συμπρωτεύουσα.

Όμως στη προσπάθειά του αυτή δεν είναι μόνος, καθώς ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως ο Ιταλός δημοσιογράφος άνει λόγο και για προτίμηση του διεθνούς Ιάπωνα αμυντικού να παίξει σε κάποιο από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  

Ο Χασιόκα είναι στα 24 του και φέτος κάνει μια γεμάτη σεζόν στο Βέλγιο με 16 ματς και απολογισμό δυο γκολ και μια ασίστ, όντας πλέον ο βασικός δεξιός μπακ της εθνικής Ιαπωνίας με χρηματιστηριακή αξία που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.

«Ο μπακ της Σιντ Τρούιντεντ, Νταΐκι Χασιόκα έχει πολλές ευκαιρίες καθώς θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο ΠΑΟΚ θέλουν τον Χασιόκα, αλλά εκείνος προτιμά τη μετάβαση σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.  


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.