Λευτέρης Τσαχουρίδης
31 May
31May

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά και δεν είναι λίγες οι ομάδες που φέρεται να έχουν ενδιαφερθεί για να τον κάνουν δικό τους για την άκρη του πάγκου τους.

Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες φαίνεται να είναι και η Κάλιαρι που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Κάλιαρι αιφνιδιάζει με τον Λουτσέσκου".

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν δημοσιεύματα περί και ενδιαφέροντος και από πλευράς της Μπεσίκτας με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται να τα σχολιάσει σε εκπομπή της χώρας του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν μου αρέσει να μιλάω. Είμαι στον ΠΑΟΚ, τελεία".

Ενώ αναφορικά με την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας ενός Ιταλικού συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια εκπομπή:

"Όλοι εδώ στην Ρουμανία μου λένε να πάω σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ποιο θα μπορούσα να πάω; Στο ιταλικό. Υπάρχουν μεγαλύτερες διασυνδέσεις, μιλάω ιταλικά, με παρακολουθούν και το ξέρω. Τι ομάδα όμως θα αναλάμβανα στην Ιταλία; Κάποια στον πάτο της βαθμολογίας. Δείτε πόσοι ξένοι προπονητές υπάρχουν εκεί πέρα. Κανείς! Το να προσπαθείς να σώσεις την κατηγορία είναι περίπλοκο. Συνήθισα σε ένα συγκεκριμένο στυλ με την κατάκτηση τίτλων, συν ότι συμμετέχω συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εάν πάω εκεί το πράγμα αλλάζει…".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.