Newsroom
18 Sep
18Sep

Ο διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ και ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση του Αντονί Μαρσιάλ, Αντώνης Ηλιόπουλος, υποδέχθηκε τον Γάλλο σταρ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, αφού ο Αντονί Μαρσιάλ αναμένεται να λάβει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, με ετήσιες αποδοχές στα 3.000.000 ευρώ.

Γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (19/09) ο Γάλλος σταρ πάτησε Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, με τον διοικητικό υπεύθυνο των Ακαδημιών του Δικεφάλου, ξάδερφο του νέου ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάριου Ηλιόπουλου και άνθρωπο που έτρεξε την υπόθεση του 28χρονου φορ, Αντώνη Ηλιόπουλο, να υποδέχεται το "χρυσό" απόκτημα της ΑΕΚ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Μάλιστα, αυτός ήταν που με ποστ του στα social media είχε προαναγγείλει την Τρίτη (17/09) το αίσιο τέλος της μεταγραφής.

Σημειώνεται ότι στο αεροδρόμιο παραβρέθηκε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που μαζί με τον Αντώνη Ηλιόπουλο αποτέλεσαν τα "κλειδιά" της μετακίνησης του Γάλλου σταρ στην Ενώση.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.