Κωνσταντίνος Γαϊτάνης
14 Aug
14Aug

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ καθώς έχει καταθέσει πρόταση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, με επιπλέον 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις με την γερμανική ομάδα ναυάγησαν καθώς μια άλλη ομάδα μπήκε ''σφήνα'' για την απόκτηση του. Ποια είναι η ομάδα που ''κοιτάει'' τον νεαρό αμυντικό;

Η Βόλφσμπουργκ είναι η ομάδα που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ. Η γερμανική ομάδα έχει επιδείξει μεγάλη αποφασιστικότητα, καταθέτοντας πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης, για να εξασφαλίσει τον νεαρό αμυντικό. Η κίνηση αυτή δείχνει την εμπιστοσύνη της Βόλφσμπουργκ στις ικανότητες του Κουλιεράκη και την επιθυμία της να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

Να σημειωθεί πως τίποτα ακόμα δεν είναι κλεισμένο καθώς την απόφαση θα την πάρει ο μεγαλομέτοχος την ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης και πως η ενδεχόμενη πώληση του Χανιώτη αμυντικού θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των υποχρεώσεων του Δικεφάλου στα Playoffs του Europa League. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.