Newsroom
10 Aug
10Aug

 Ο Πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το μέλλον του Άντρε Όρτα στην Πορτογαλική ομάδα αλλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. 

Η υπόθεση του Άντρε Όρτα συνεχίζει να απασχολεί το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων καθώς η O Jogo έγραψε το πρωί της Τετάρτης (7/8) πως η Μπράγκα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του παίκτη στον Ολυμπιακό, όμως μετά από λίγο τα γύρισε.

O Αντόνιο Σαλβαδόρ πρόεδρος της Μπράγκα ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το μέλλον του Πορτογάλου μέσου. Παραδέχθηκε πως δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό χωρίς ακόμα να υπάρξει κάποιο deal.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα.
Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που ακόμη δεν έχει υπολοποιηθεί. Ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να βρούμε κάτι που μπορούμε να διαπραγματευτούμε» ανέφερε συγκεκριμένα. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.