Newsroom
30 Aug
30Aug

Η Γουλβς δεν τα βρίσκει με την Αλ Σαμπάμπ για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε και στην Αγγλία θεωρούν πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο «Μολινό».

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε για τη Γουλβς, αφού οι Άγγλοι τονίζουν πως οι δύο ομάδες δεν μπορούν να βρουν τη "χρυσή τομή" ώστε να υλοποιηθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τον Μπεν Τζέικομπς, η Γουλβς και η Αλ Σαμπάμπ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συμφωνήσουν στα ποσά της μεταγραφής. Οι Σαουδάραβες προσφέρουν μέχρι στιγμής 5 εκατομμύρια ευρώ και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την πρόταση τους, την ίδια ώρα που η Γουλβς αξιώνει τα διπλάσια για τον ποδοσφαιριστή της. 

Όπως αναφέρει ο Άγγλος δημοσιογράφος, τη δεδομένη στιγμή στο στρατόπεδο των "λύκων" είναι σχεδόν βέβαιοι πως ο Ποντένσε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο "Μολινό" και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Πορτογάλος αποτελούσε τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, όμως δεν υπάρχουν εξελίξεις που να δείχνουν φως στην επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.