27 Sep
27Sep

Παναιτωλικός και ΟΦΗ ήρθαν αντιμέτωποι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με καμία από τις δύο ομάδες να μην επικρατεί.

Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε τον ΟΦΗ με στόχο να «σπάσει το ρόδι» και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο ξεκίνησε πολύ δυναμικά και προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ από κοντά του Μαλή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ζοάο Πέδρο. Το προβάδισμα όμως των «καναρινιών» δεν κράτησε για πολύ, με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει με τον Λουίς Φελίπε στο 20΄ με διαγώνιο σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει μια πολύ σημαντική στιγμή. Ο Μπάκιτς σούταρε στο 48΄με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαρίες για γκολ (18 ο Παναιτωλικός, 21 ο ΟΦΗ) όμως δεν κατάφεραν να το πετύχουν, και έτσι μοιράζονται από ένα βαθμό.

Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες για τον Παναιτωλικό συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον Μπάουμαν να σταματά τα σουτ των Ντουάρτε και Σενγκέλια. 

Ακόμα μια απώλεια βαθμών για τον Παναιτωλικό που δεν εχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.