Παναγιώτης Σανιδόπουλος
10 Apr
10Apr

Ο Παναθηναϊκός μετά την μεγάλη νίκη του στην Θεσσαλονίκη θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα το πρωτάθλημα. Επόμενη στάση Λαμία... Ο αγώνας με τους επαρχιώτες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 μ.μ. στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κυκλοφορούν σήμερα (10/04) στις 2 μ.μ. το μεσημέρι τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεση αλλά και τις τιμές τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο Λαμία την Κυριακή 14/4 στις 5 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 2 μ.μ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.