09 Jan
09Jan

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν, και φαίνεται ήδη ότι άνθρωποι των «Πρασίνων» συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για να βελτιωθεί στη θέση του κεντρικού, και όπως αποκαλύπτει ο Τούρκος δημοσιογράφος Έρταν Σούζγκουν, ο Φατίχ Τερίμ έχει στο στόχαστρό του τον Σαμέτ Ακαϊντίν της «Φενέρ».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ίδιου, άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνάντησαν ήδη τον 29χρονο Τούρκο στόπερ στην Κωνσταντινούπολη και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Ακαϊντίν, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με το εθνόσημο της χώρας του.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 11 παιχνίδια, με τον Τούρκο αμυντικό να θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα περισσότερες πιθανότητες να κληθεί στην εθνική ομάδα στο πλαίσιο του Euro 2024.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.