Παναγιώτης Σανιδόπουλος
09 Apr
09Apr

Φέτος ζούμε ένα πρωτάθλημα που κάθε υγιής φίλαθλος χαίρετε να βλέπει. Έχουν απομείνει ακόμα 6 αγωνιστικές και κανένας δεν τολμάει να πει με απόλυτη σιγουριά ποιος θα σηκώσει το ''τιμημένο''. Θα το χαρακτηρίσω με μία λέξη. Μαγεία....

Την Κυριακή 31/3/24 ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα του πολυμήχανου Λουτσέσκου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα ''πειράματα'' του Τερίμ και άλωσε την Λεωφόρο. Τότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού είπε : "Πάει το πρωτάθλημα". 

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει αναγκάσει τον κόσμο πολλάκις να σκέφτεται κάτι τέτοιο καθώς οι άσχημες εμφανίσεις με Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, έφεραν καθοδική ψυχολογία στο στρατόπεδο των πράσινων. 

Ποιο είναι όμως το μυστικό συστατικό της ομάδας που την κάνει να επιβιώνει ακόμα;

Ο τομέας που κρατάει τον Παναθηναϊκό ακόμα στην τροχιά του πρωταθλήματος είναι ένας. Τα σέντερ φόρ του.... Ναι καλά ακούσατε. 

Η άμυνα έχει δείξει πως στα δύσκολα ζορίζεται και ακόμα δεν υπάρχει ένα σταθερό αμυντικό δίδυμο. Σε αντίθεση με την επίθεση , η οποία έχει στην φαρέτρα της, τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος, τον Φώτη Ιωαννίδη. Επίσης ο Τερίμ διαθέτει τον έμπειρο Αντράζ Σπόραρ και τον νεοφερμένο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ.


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο Ιωαννίδης αυτήν την στιγμή μετράει 13 γκολ και 5 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ πίσω του ακολουθούν Σπόραρ και Γερεμέγιεφ με 7 γκολ , με τον Σλοβένο να μετράει και 2 ασίστ. Αν τα βάλουμε κάτω βγαίνουν 28 γκολ. Δεν τα λες και λίγα....

Το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται και είμαι σίγουρος πως ο αριθμός θα ανέβει πάρα πολύ ακόμα.

ΥΣ: Αν ο Τερίμ καταφέρει να βάλει στην εξίσωση την άμυνα, με την καλή επίθεση ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει πιο εύκολα να κατακτήσει αυτό που περιμένει 13 ολόκληρα χρόνια.












Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.