26 Dec
26Dec

Νέα Τουρκικά δημοσιεύματα βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, καθώς κάνουν λόγο για συμφωνία του Τούρκου προπονητή με τους «Πράσινους» για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, λέγοντας μάλιστα ότι φτάνει αύριο στην Αθήνα.

Η αρχή έγινε από τον γνωστό δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος έφερε στο φως τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, και από εκεί και πέρα άρχισε ο κακός χαμός.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Μπουρχάν Τσαν Τερζί έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την φημολογούμενη συμφωνία του «Τριφυλλιού» με τον Τούρκο προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας στην θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter αναφέρει πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για 1,5 χρόνο ενώ τονίζει πως ο 70χρονος προπονητής θα έρθει την Τετάρτη (27/12) στην Ελλάδα.  

Μάλιστα δίνει μερικές περαιτέρω πληροφορίες για τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών. «Η καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ είναι για 1,5 χρόνο. Παρ' όλο που ο Τερίμ είπε "ας το κάνουμε για 6 μήνες, ας πάρω πρώτα το πρωτάθλημα", έδωσαν τα χέρια για 1,5 χρόνο μετά από επιμονή του προέδρου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει καμία αντίδραση μέχρι στιγμής, ενώ η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (27/12) το απόγευμα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.    



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.