Newsroom
22 Jan
22Jan

Σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο, καθώς ο Φίλιπ Τζούρισιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει πέντε ακόμη παίκτες να φορτσάρουν για την επιστροφή τους.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (24/01-21:00) με τον Ατρόμητο για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα θετικά της ημέρας για το «πράσινο» στρατόπεδο είναι ότι ο Φίλιπ Τζούρισιτς προπονήθηκε κανονικά με όσους δεν έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.  

Κοντά στην επιστροφή τους βρίσκονται και οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ, που ανέβασαν ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν. Θεραπεία έκαναν οι Βέρμπιτς και Σπόραρ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και έχουν τεθεί νοκ άουτ από τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, καθώς περιμένουμε τα αποτελέσματα των μαγνητικών στις οποίες θα υποβληθούν προκειμένου να μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.