Newsroom
17 Jan
17Jan

Άνοιξε η όρεξη του Παναθηναϊκού για μεταγραφές, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Μπακασέτα, οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει δυνατά την προσπάθειά του να ενισχυθεί, καθώς μετά τον Μπακασέτα, το «τριφύλλι» κοιτάει και τις υπόλοιπες θέσεις που θέλουν να βελτίωση, με τη θέση του τερματοφύλακα να αποτελεί επίσης μείζον ζήτημα, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Πολωνού τερματοφύλακα της Σπέτσια, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, που έχει ένα «γεμάτο» βιογραφικό, με δεδομένο ότι αγωνίζεται εδώ και 7,5 χρόνια στην Ιταλία, με τα 4,5 εξ αυτών μάλιστα στην Φιορεντίνα και μάλιστα τα δυο ως ο Νο1 των "βιόλα".

Στη Σπέτσια βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022, όταν αποκτήθηκε έναντι 1.9 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα. Στη Φιορεντίνα μεταγράφηκε από τη Γιαγκελόνια έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει περάσει απ' όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των εθνικών ομάδων της Πολωνίας.  

Μαζί της αγωνίστηκε πέρυσι στη Σέριε Α ως βασικός (34 συμμετοχές). Τη φετινή σεζόν στη Σέριε Β ξεκίνησε ως βασικός και είχε  14 εμφανίσεις αλλά στα τελευταία έξι παιχνίδια έχασε τη θέση του, εξαιτίας της πρόθεσής του να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να αποχωρήσει. 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.