Newsroom
17 Jan
17Jan

Πολυάσχολη μέρα για τον Παναθηναϊκό σήμερα (17/1) όσον αφορά τις μεταγραφές, καθώς όπως φαίνεται το «τριφύλλι» είναι κοντά στην απόκτηση του Βίτορ Ούγκο, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του κεντρικού χαφ Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει χωρίς σταματημό τις προσπάθειες ενίσχυσής του, καθώς μετά το απόλυτο «μπαμ» με την μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος συμφώνησε για 2,5 χρόνια με τους «πράσινους», ήρθε και η αποκάλυψη ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση νέου τερματοφύλακα, που ακούει στο όνομα Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, και πλέον η μέρα συνεχίζεται με ακόμη δύο ονόματα να ακούγονται «δυνατά» για τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον 32χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Βίτορ Ούγκο και τον 29χρονο Σέρβο χαφ Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Η υπόθεση του πρώτου παρουσιάζεται ως σχεδόν τελειωμένη, καθώς το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, που βρίσκεται στο Μάντσεστερ για προετοιμασία και εντός 48 ωρών θα έχει κλείσει το deal με την Μπαΐα για τη μεταγραφή του Ούγκο και ο παίκτης αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην Ελλάδα την Παρασκευή για να πέσουν και οι υπογραφές.

Στο κάδρο για το κέντρο έχει μπει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο κεντρικός μέσος της Χετάφε, διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, είναι παίκτης που εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Μαξίμοβιτς να παίζει αδιάκοπα βασικός στην La Liga από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα. Φέτος μετρά 19 συμμετοχές και ένα γκολ και η περίπτωσή του φαντάζει ιδανική για τον Παναθηναϊκό.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.