Newsroom
17 Jan
17Jan

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική βόμβα με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος φτάνει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ενσωματωθεί στους «πράσινους», όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός με αστραπιαίες κινήσεις μέσα σε λίγες ώρες έκανε δικό του τον Τάσο Μπακασέτα, δίνοντάς του γη και ύδωρ για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε με συνολικό κόστος άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ και θα κάνει τον αρχηγό της Εθνικής τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα στη Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, η συμφωνία των δύο πλευρών, που θα έχει διάρκεια 2,5 ετών, θα αποφέρει στον Μπακασέτα πάνω από 1.500.000 ευρώ σε "καθαρές" ετήσιες αποδοχές. Παράλληλα, το συμβόλαιο του είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ ο Παναθηναϊκός σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής θα είναι ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Ελ Αραμπί.

Η άφιξη του Μπακασέτα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει λίγο, καθώς η τουρκική ομάδα συμφώνησε να πάρει ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο για να αφήσει τον Έλληνα να μετακομίσει στο «τριφύλλι», με μοναδικό όρο να αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ την Κυριακή (21/01, 18:00) για τελευταία φορά. Έτσι θα τον αποχαιρετήσει και ο κόσμος της ομάδας με τον τρόπο που του αξίζει, καθώς θυμίζουμε ότι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Τράμπζονσπορ το 2022.

Η επιστροφή του Μπακασέτα στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει και τις ιατρικές του εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και να ενσωματωθεί στο σύνολο του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος τον υπολογίζει άμεσα για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.