Newsroom
17 Jan
17Jan

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας προβάρει τα πράσινα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού ο Παναθηναϊκός τα βρήκε μαζί του, αλλά και με την Τράμπζονσπορ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή για τη μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας, Τάσου Μπακασέτα. 

Ο Μπακασέτας ήταν αρκετό καιρό στο στόχαστρο του τριφυλλιού, όπως και της Μπεσίκτας. Άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ ταξίδεψαν μέχρι την Τουρκία για να πείσουν τον Μπακασέτα να γυρίσει στη χώρα μας και να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. 

Ο πρωταθλητής Τουρκίας το 2022 με τη Τράμπζονσπορ , όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα πράσινα και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος τον ήθελε οπωσδήποτε στην ομάδα. 

Ο Μπακασέτας έχει γράψει 121 συμμετοχές με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 33 γκολ και 24 ασίστ. Με την Εθνική ομάδα έχει 63 συμμετοχές και 13 τέρματα, σημειώνοντας τρία στην τελευταία προκριματική φάση του Euro και ισάριθμα στον όμιλο του Nations League, όπου η Ελλάδα κατέκτησε την πρωτιά.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.