18 Dec
18Dec

Ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (20/12) με το Βόλο, με τη παρουσία των Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν και Χουάνκαρ να μην είναι δεδομένη. Ευχάριστα νέα η επιστροφή του Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο και κοιτάζει μπροστά, με την επόμενη αναμέτρηση και τον Βόλο να είναι αυτά που τον απασχολεί από σήμερα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει την ομάδα του να κινδυνεύει να ταξιδέψει με πολλές απουσίες καθώς η παρουσία των Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν και Χουάνκαρ βρίσκεται στον «αέρα». 

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία τη Δευτέρα με τους Αϊτόρ και Τσέριν να έχουν μείνει εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και τη γάμπα αντίστοιχα, ενώ οι Χουάνκαρ-Βαγιαννίδης ολοκλήρωσαν το ματς με την ομάδα του Περιστερίου με προβλήματα τραυματισμού. Ο Ισπανός μπακ χτύπησε στο γόνατο και ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα, ο δε Βαγιαννίδης συγκρούστηκε με το δοκάρι και υπέστη μια κάκωση στον τετρακέφαλο.

Το μόνο θετικό για τους Πράσινους ήταν η επιστροφή του Βέρμπιτς σε φουλ ρυθμούς προπόνησης με τον Σλοβένο εξτρέμ να αναρρώνει και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του ενόψει της συνέχειας.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο Περιστέρι ακολούθησαν αποθεραπεία, εξαιρουμένων των τραυματιών Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του Βέρμπιτς που ανάρρωσε, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία έκαναν οι Τσέριν, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν". 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.