Newsroom
03 Apr
03Apr

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Αθήνας ενάντια στην ΑΕΚ με 2-1, βάζοντας ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα και στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. 

O Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη ενάντια στην ΑΕΚ, με την ανατροπή του και τελικό σκορ 2-1. Το ντέρμπι της Αθήνας βάφτηκε πράσινο και ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς είναι ο Δικέφαλος του βορρά. 

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με τρία γκολ, δοκάρια, φάσεις, καλό ρυθμό και ένταση στο τέλος, όπως ακριβώς είναι ένα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ και τους τρεις βαθμούς. 

Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι μετά το τέρμα που δέχθηκαν από τον Ντομογκόι Βίντα στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την ασίστ του Νίκλας Ελίασον. Η ομάδα του Τερίμ όμως αντέδρασε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, ενώ από εκείνον ξεκίνησε και το πρώτο τέρμα των πράσινων με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα. Με τα δυο τέρματα αυτά ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι σε 2-1, το οποίο και διατήρησε ως το τέλος της αναμέτρησης πανηγυρίζοντας έτσι μια τεράστια νίκη. 

Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι έκαναν ένα τεράστιο δώρο στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μένει πρώτη στη κορυφή με 60 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη ενάντια στην Ένωση , παραμένει στο κυνήγι του τίτλου και ετοιμάζεται για τη συνέχεια των πλέι-οφ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (61' Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (88' Βιλένα), Βέρμπιτς (61' Μαντσίνι), Μπερνάρ (79' Λημνιός), Μπακασέτα (88' Πέρεθ), Ιωαννίδη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (57' Πινέδα), Γιόνσον (70' Άμραμπατ), Ελίασον, Τσούμπερ (57' Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (57' Αραούχο), Γκαρσία (57' Πόνσε).

Αναλυτικά η βαθμολογία των playoff της Stoiximan Super League:

- ΠΑΟΚ 66

- ΑΕΚ 65

- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 62

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.