Newsroom
05 Jun
05Jun

Σύμφωνα με Κροατικά ΜΜΕ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδιαφέρεται για τον νεαρό Σλοβένο μέσο και η ύπαρξη του Ζάετς ενθαρρύνει τους Κροάτες αφού έχει πολύ καλές σχέσεις με το "τριφύλλι".

Ο Άνταμ Τσέριν θα είναι παρών στο Euro 2024 με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας ,ωστόσο υπάρχουν Κροατικές σειρήνες οι οποίες αναφέρουν πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον της Ντιναμό για τον νεαρό χαφ.

Το συμβόλαιο του Τσέριν με τον Παναθηναικό ισχύει μεχρι το 2026 και το "τριφύλλι" φαίνεται πως ζητάει πολλά παραάνω για την απόκτηση του Σλοβένου,Ωστόσο, ο Τσέριν αμοίβεται με πολύ χαμηλό συμβόλαιο με λίγα ετήσια έσοδα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναικό στο μέλλον.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της "germanijak":

«Νέο στόχο έχει η Ντιναμό. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού Τσέριν είναι ο πόθος της πρωταθλήτριας Κροατίας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι Έλληνες, προς το παρόν, ζητούν περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Ντινάμο, αλλά οι διασυνδέσεις του Ζάετς με τον σύλλογο της Αθήνας θα μπορούσαν να είναι το ατού της Ντινάμο.

 Για τον Τσέριν ο πρόεδρος της Ντινάμο Βέλιμιρ Ζάετς και ο αθλητικός διευθυντής Μάρκο Μάριτς ταξίδεψαν στη Λιουμπλιάνα και τον παρακολούθησαν στον αγώνα της Σλοβενίας με την Αρμενία. Οι Σλοβένοι πανηγύρισαν σε φιλικό ματς με 2-1 και ο Τσέριν έπαιξε όλο το 90λεπτο.

 Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι η αποζημίωση. Οι Έλληνες ζητούν αυτήν τη στιγμή περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Ντινάμο και το τρέχον συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το 2026. Όμως, ο Τσέριν είναι ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες του ελληνικού κολοσσού, οι διαπραγματεύσεις για ένα νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο φέρονται να ήρθαν σε αδιέξοδο πρόσφατα, αλλά, τις τελευταίες μέρες, τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν ότι αρκετοί σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον και ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει στον Σλοβένο καλύτερο συμβόλαιο. Ίσως όμως οι σχέσεις του Ζάετς με τον Παναθηναϊκό, να βοηθήσουν σε αυτή την υπόθεση. Αυτό το χαρτί παίζουν στο Μαξιμίρ».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.