26 Dec
26Dec

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έκανε δώρο στους φίλους της ομάδας, αφού ήρθε σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τον Ρουμάνο τεχνικό. 

Είναι δεδομένο πως η χρονική διάρκεια θα είναι για πάνω από δύο χρόνια, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θα είναι ο προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου το 2026.

Παράλληλα ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά θα βρεθεί στη πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου και τους βοηθούς του 1.800.000 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ανανεωμένη θα ξεπερνά τα 2.000.000 ετησίως. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου, αφού πέρα από το αήττητο πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα έχει γίνει ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες νίκες πρωταθλήματος (96 σε 146 παιχνίδια), προσπερνώντας τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

Επίσης με τα 12 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στην Ευρώπη έχει ένα μοναδικό σερί στην ιστορία του συλλόγου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε μια σπουδαία συμφωνία για την ομάδα. Εξάλλου οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ πιο ουσιαστικές από απλώς οικονομικές. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.