Σπύρος Γραμμένος
11 Sep
11Sep

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάει να ολοκληρώσει το «μπαμ» των τελευταίων ωρών του μεταγραφικού παζαριού με τον έμπειρο Κροάτη Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ετοιμάζει μια καλή κίνηση της τελευταίας στιγμής, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Κροάτη στόπερ Ντέγιαν Λόβρεν. Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, προσθέτοντας σημαντική εμπειρία και ποιότητα στην άμυνα της ομάδας με την πιθανή προσθήκη του Κροάτη στόπερ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν, γεννημένος στη Ζένιτσα στις 5 Ιουλίου 1989, αποτελεί σύμβολο του κροατικού ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί 78 φορές με την εθνική ομάδα, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Δεξιοπόδαρος και ύψους 1.88 μ., ο Λόβρεν είχε συμβόλαιο με τη Λυών έως το 2025, ενώ η καριέρα του είναι γεμάτη σημαντικές επιτυχίες.

Στη Λίβερπουλ, κατέγραψε 185 συμμετοχές, με 8 γκολ και 4 ασίστ, ενώ με τη Λυών έπαιξε σε 134 αγώνες, σημειώνοντας 4 γκολ και 3 ασίστ. Επιπλέον, στη Ζενίτ είχε 63 ματς με 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ μέτρησε 57 αγώνες με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του στη Σαουθάμπτον, με 31 παιχνίδια, 2 γκολ και 1 ασίστ, καθώς και στην Ίντερ Ζάπρεσιτς, όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.Στην καριέρα του, ο Λόβρεν έχει κατακτήσει το Champions League, το πρωτάθλημα Αγγλίας, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη Λίβερπουλ, ένα Κύπελλο με τη Λυών, τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα Σούπερ Καπ Ρωσίας με τη Ζενίτ, δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Κροατίας με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

 Ήταν βασικός στην εθνική Κροατίας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία και την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.