Newsroom
13 Jul
13Jul

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ηττήθηκε με 1-2 ύστερα από ανατροπή του Βελγικού συλλόγου ,με εμφάνιση δύο ταχυτήτων για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς αν και μπήκαν δυνατά στον αγώνα απέναντι στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ,κατάφεραν να τα γυρίσουν όλα "τούμπα" και να χάσουν το προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά το σκορ με πέναλτι του Σβαμπ στο 28',το οποίο κέρδισε ο Μπράντον Τόμας.Το ημίχρονο έληξε με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να βρίσκεται μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο,η εικόνα ήταν διαφορετική,με τον ΠΑΟΚ να πέφτει και να μην έχει ενεργειακά αποθέματα και τους Βέλγους με το φρεσκάρισμα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε αλλαγές αφού έχει και δεύτερο παιχνίδι σήμερα στις 20:00 απέναντι στην Φίτεσε και έτσι η κούραση έφερε αυτήν την εικόνα των πρωταθλητών στο παιχνίδι.

Ο Ντέιβις νίκησε τον Κοτάρσκι με πλασέ στο 50' και στο 66' με κεφαλιά του Καμπακού ύστερα από αντεπίθεση η Ουνιόν πήρε το προβάδισμα και την νίκη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μπράντον.

Σεν Ζιλουάζ: 

Μόρις, Ράσμουσεν, Αγιένσα, Τεκλάμπ, Φρανσουά, Κάστρο-Μόντες, Πουέρτας, Βανχούτε, Ματσίντα, Φουσεϊνί, Ντονί

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.