Νίκος Σαρίκος
20 Aug
20Aug

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μαζί με την Βόλφσμπουργκ στα social media ότι ήρθε σε οριστική συμφωνία οι δύο πλευρές για την απόκτηση του Κωσταντίνου Κουλιεράκη, με τον οποίο θα αγωνιστεί στα play off του Europa League.

Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του νεαρού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ στα social media. Για να καταφέρουν να τον κάνουν μέλος της ομάδας τους έδωσαν στον «Δικέφαλο» 11,75 εκατ. ευρώ και υπάρχουν και άλλα 3 εκατ. σε μπόνους. Ωστόσο δεν τελειώνουμε εκεί αφού οι Θεσσαλονικείς κράτησαν τεράστιο ποσοστο μεταπώλησης για τον Κουλιεράκη το οποίο φτάνει το 20%.

Ο Χανιώτης σέντερ μπακ θα μετακομίσει στην Γερμανία μετά τα δύο σημαντικά παιχνίδια του «Δικεφάλου» απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς για την είσοδο του στην τελική φάση του Europa League.

Η μεταγραφή του Κουλιεράκη σε Ευρωπαικό σύλλογο ήταν αναμενόμενη καθώς οι εμφανίσεις του εδώ και δύο χρόνια είναι εντυπωσιακές. Έδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά,την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και την έφεση του στο σκοράρισμα γεγονός το οποίο έκανε τους «λύκους» να δαπανήσουν συνολικά 15 εκατ. ευρώ.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.