Newsroom
26 Apr
26Apr

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν παρών στο ΔΑΚ Λαμίας στην ισοπαλία της ομάδας τους,ωστόσο υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που έκαναν την ΔΕΑΒ να παρέμβει και να καλέσει τους Θεσσαλονικείς σε ακρόαση.

Οι υποστηρικτές του "Δικεφάλου του Βορρά" έδωσαν δυναμικό παρών στην Λαμία αλλά απ΄ότι φαίνεται η συμπεριφορά τους δεν ήταν σεμνή και η ΔΕΑΒ καλεί τον ΠΑΟΚ σε απολογία .

Να υπενθυμίσουμε πως η ΔΕΑΒ είχε τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ με μια ποινή κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας μια φωτοβολίδας στην Τούμπα στο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.