Κωνσταντίνος Γαϊτάνης
24 May
24May

Υπήρχε κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, κάτι που μετουσιώνεται σε επίσημη πρόταση σύμφωνα με Κροατικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ σήμερα κατέθεσε πρόταση στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο μεταξύ 1,5 με 2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή οριζεται στα 6,5 εκατομμύρια ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη το ποσό που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στην Χάιντουκ.

Σύμμαχος στην επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται ότι είναι ο κοινός ατζέντης του Μάρκο Λιβάγια και του Ντόμινικ Κοτάρσκι Βιντσένζο Καβαλιέρε.

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει συμβόλαιο στην Χάιντουκ με ισχύ ως το 2027, ωστόσο η επιστροφή του στην Ελλάδα δείχνει αρκετά πιθανή τη δεδομένη στιγμή. Ο Κροάτης φορ τέθηκε νοκ άουτ πριν το τέλος της σεζόν με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 10 γκολ και 4 ασίστ σε 25 αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος απέναντι στον δικέφαλο στις διπλές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Uefa Europa Conference League.  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.