Newsroom
09 Feb
09Feb

Ραζβάν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ έδωσαν επίσημα τα χέρια στη προσυμφωνημένη ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ως το 2027 στην Τούμπα ο Ρουμάνος τεχνικός. 

Οι υπογραφές έπεσαν και η συμφωνία ανακοινώθηκε. Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου έως το καλοκαίρι του 2027. 

Την Παρασκευή (9/2), ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει, την επέκταση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

 Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου 1.800.000 ευρώ, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ ετησίως, πάντα συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που "καρπώνονται" οι συνεργάτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Instagram του ΠΑΟΚ: 

"Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!  Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε.

Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και μένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ' αυτή τη δουλειά για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαρίστησω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός αυτός πώς κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ αυτά.

Όλες αυτές οι κινήσεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Για μένα το σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή, σε δύο μέρες. Ας συγκεντρωθούμε κι ας πάμε εκεί με όλη μας την ενέργεια. Σας ευχαριστώ!".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.