Newsroom
07 Jun
07Jun

Την αποχώρηση του από τον Δικέφαλο του Βορρά προανήγγειλε ο Σέρβος τερματοφύλακας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. 

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος κίπερ έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2019. Από τότε μέτρησε 62 συμμετοχές και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ελλάδος με τους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτηση του:

"Αισθάνομαι πως έχω να πω ορισμένα λόγια τώρα, αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένεια μου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και κάποιες άσχημες. Κοντά σε εσάς μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Στις καλές και τις κακές στιγμές ήμασταν πάντα μία οικογένεια.

Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. Ο ΠΑΟΚ είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για όλες τις απίστευτες στιγμές που είχαμε μαζί.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που δουλεύει για τον σύλλογο και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τώρα έφτασε η στιγμή να φύγω, αλλά όπως έγραψα και στο ξεκίνημα δεν θα πω ποτέ αντίο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ" 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.