Newsroom
25 Jun
25Jun

Ο Δικέφαλλος του Βορρά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αντρέ Βιειρίνια μέχρι το 2025 με μία επική ανάρτηση

Κοινούς δρόμους θα πορευτούν ΠΑΟΚ και Βιειρίνια μέχρι το 2025. Ο αρχηγός του Δικέφαλου βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Τούμπας και μετά από λίγο ανακοινώθηκε η υπογραφή του νέου συμβολαίου συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Βιειρίνια επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο προκειμένου να μεταφέρουν τα ευχάριστα νέα στους φίλους της ομάδας. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα επικό video στο οποίο ο Πορτογάλος άσος έβγαλε τα τρόπαια από την ασπρόμαυρη τροπαιοθήκη και τα γυάλισε λέγοντας στο τέλος του ότι θέλει και άλλα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

"Η σημαία στον ίστο της, για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30.06 του 2025.

Η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Κι είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες. 

Ο The Leader έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για μία ακόμα σεζόν!".

Το επικό video της ανακοίνωσης:

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.