Newsroom
22 Jan
22Jan

Ο τραυματισμός του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην αποψινή (22/1, 19:00) αναμέτρηση της Νιγηρίας κόντρα στη Γουινέα Μπισάου, για τη τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής του ομάδας, λόγω ενοχλήσεων στο οπίσθιο μηριαίο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης που θα υποβληθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να ξεκαθαρίζουν οριστικά την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ από τη Νιγηρία ο Τρόοστ-Εκόνγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τις ενοχλήσεις του, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι το «χρυσό» γκολ νίκης, ολοκληρώνοντας τον αγώνα χωρίς να ζητήσει να γίνει αλλαγή.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» περιμένουν κι αυτοί να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός μπορεί να κρατήσει τον Νιγηριανό στόπερ για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.