Newsroom
12 Feb
12Feb

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες για ρατσιστική επίθεση προς τον επιθετικό της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, από άνθρωπος της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα Κηφισιά-Βόλος για την 22η αγωνιστική της Super League ο φορ των γηπεδούχων, Ανδρέας Τετέι, κατήγγειλε στην κάμερα της COSMOTE TV ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο των Θεσσαλών. 

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα (για το αποτέλεσμα του αγώνα), θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε. 

Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι' αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε», δήλωσε ο Τετέι.

Σήμερα (12/2) η ΠΑΕ Βόλος απάντησε και αρνήθηκε τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι το μέλος του συλλόγου απευθύνθηκε προς τον διαιτητή για ένα φάουλ και όχι προς τον ποδοσφαιριστή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.