Χρυσούλα Μουρτίκα
26 Aug
26Aug

Ο Ολυμπιακός πήρε με δυσκολία την νίκη απέναντι στην Athens Kallithea, στο πρώτο του παιχνίδι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φετινή σεζόν.

Η δεύτερη αγωνιστική είχε εκπλήξεις, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία από αυτές. Μέσα στο γήπεδο του, με τον κόσμο του στο πλευρό του, αλλά και τους πειραματισμούς του Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ οι «Πειραιώτες» πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης και δεν έχουν καμία απώλεια.

Προηγήθηκε με 1-0 στο 14', μετά από φοβερή κάθετη μπαλιά του Φραντσίσκο Ορτέγα, που βρήκε τον Βέλντε στην αντίπαλη περιοχή και ο Νορβηγός ευστόχησε χωρίς να λαθεύσει.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερή η υπεροχή των «ερυθρόλευκων», αλλά μετά το 45' η Καλλιθέα πήρε τα πάνω της. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 60' από τον Ουλντρίκις, μετά από ασίστ του Μότοτς.

Το «μομέντουμ» φάνηκε να είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Γιάρεμτσουκ τελείωσε το ματς στο 79', κάνοντας το 2-1 -που είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. 

Ο Ελ Καμπί προσπάθησε να σκοράρει αλλά τον νίκησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στη σωστή θέση βρισκόταν ο Ουκρανός φορ του Ολυμπιακού για να μαζέψει το «σκουπίδι» και να το κάνει γκολ. Το γκολ που δίνει στον Ολυμπιακό τους 3 βαθμούς.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.