Νίκος Σαρίκος
29 Jun
29Jun

 Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει στις 15 Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, μέσα σε αυτό το διάστημα θα δώσει  4 φιλικά ένα εξ αυτών με τον Άγιαξ.

  Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

  Στην Ολλανδία θα παραμείνει από τις 15-27 Ιουλίου, σε αυτό το διάστημα θα δώσει τέσσερα φιλικά,  ένα εξ αυτών με τον Άγιαξ. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό ολόκληρο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

  Τον Αύγουστο είναι πολύ πιθανόν οι ερυθρόλευκοι να αναχωρήσουν για την Ιταλία και το διήμερο 2-3/8 να δώσουν επιπλέον δύο φιλικά, το ένα με Τερνάνα και το δεύτερο με την Ρόμα.

  Σημειώνεται πως οι πρωταθλητές του Conference League έχουν ήδη οριστικοποιήσει ένα φιλικό παιχνίδι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και αυτό θα είναι με την Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία θα φιλοξενήσουν στις 8 Αυγούστου στο '' Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.