Σπύρος Γραμμένος
10 Aug
10Aug

Όλα τα δεδομένα για τον Ντάνιελ Ποντένσε, η ανάλυση του Σπύρου Γραμμένου.

Ανοιχτή έχει μείνει η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, αφού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στο λιμάνι. Τόσο ο ίδιος αλλά και άλλο τόσο και ο Ολυμπιακός, θέλουν διακαώς να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά. Από την άλλη το «εμπόδιο» είναι... η Γουλβς.

Η κατάσταση ανάμεσα σε Γουλβς και Ποντένσε

Η κατάσταση ανάμεσα σε Ποντένσε και Γουλβς δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι υγιείς. Ο παίκτης έχει πει πως θέλει να φύγει και οι «λύκοι» είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν, εφόσον βρουν όμως το ποσό πώλησης του με τον Ολυμπιακό. Το ποσό που είχε ζητήσει εξαρχής η αγγλική ομάδα ήταν 12 εκατομμύρια, ενώ στην συνέχεια έπεσε στα 10. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του πορτογάλου εξτρέμ, θέλοντας να ρίξει κι' άλλο την τιμή. 

Τα σενάρια από την Σαουδική Αραβία

Από την Σαουδική Αραβία ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ποντένσε και πως ο ίδιος σκέφτεται την μετακόμιση του εκεί. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν στέκει. Πολύ πιθανόν όλο αυτό να είναι κόλπο για να ανεβάσει το πόσο ο Ολυμπιακός, ο πορτογάλος πάντως δεν έχει δείξει πως θέλει κάτι τέτοιο. 

Η σωματική κατάσταση και η απόδοση του Ποντένσε 

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο εξτρέμ των «λύκων» στην προετοιμασία στην Ισπανία έβγαλε «μάτια» με την απόδοση του. Ωστόσο στην συνέχεια της προετοιμασίας στην Αμερική δήλωσε πως... δεν θέλει να συνεχίσει ενώ έκανε για άλλη μία φορά, γνωστή την επιθυμία του πως θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Από την άλλη μην ξεχνάμε πως εάν δεν πωληθεί ο πορτογάλος φέτος, του χρόνου θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιο του. Πάντως κάτι τέτοιο δεν συμφέρει καθόλου την ομάδα της Γουλβς.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.