Σπύρος Γραμμένος
11 Sep
11Sep

Ο Αλέξης Αλεξανδρής πλέον βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, ένας από τους θρυλικούς επιθετικούς στην ιστορία του Ολυμπιακού, επιστρέφει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας του συλλόγου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (11/09) την ένταξη του Αλεξανδρή στο τεχνικό επιτελείο, μια κίνηση που όχι μόνο ενισχύει την ακαδημία, αλλά φέρνει πίσω έναν παίκτη-σύμβολο για τους οπαδούς.

Η εμπειρία και η γνώση του από τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, όπου σημείωσε πολλές επιτυχίες και έγινε είδωλο για την κερκίδα, είναι πολύτιμα για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Ο Αλεξανδρής έχει γνώσεις πάνω στο κομμάτι της προπονητικής, καθώς πριν από έναν μήνα είχε αναλάβει τη Θύελλα Χίου, ομάδα από την οποία αποχωρεί άμεσα προκειμένου να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα στον Ολυμπιακό.

Η επιστροφή του σε έναν τομέα όπως το σκάουτινγκ αποδεικνύει την πρόθεση του Ολυμπιακού να επενδύσει στους «θρύλους» του παρελθόντος για την ανάπτυξη των νέων ταλέντων. Οι γνώσεις του Αλεξανδρή, τόσο για το ελληνικό όσο και το διεθνές ποδόσφαιρο, τον καθιστούν πολύτιμο στο νέο του ρόλο, ενώ η παρουσία του θα δώσει έμπνευση και κίνητρο στα νέα παιδιά της ακαδημίας.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.