Νίκος Σαρίκος
28 Jun
28Jun

 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπράγκα και την Wolves για τις μεταγραφές των Άντρε Όρτα και Ντανιέλ Ποντένσε αντίστοιχα, μαζί τρέχει και η υπόθεση του Κάρμο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προτάσεις τόσο στην Μπράγκα για την αγορά των δικαιωμάτων του Άντρε Όρτα όσο και στην Wolves για την αγορά του Ντανιέλ Ποντένσε.

  Τα δεδομένα έχουν ως εξής για τους δύο Πορτογάλους, αρχικά για τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατομμύρια ευρώ με την Wolves να ζητάει 7 εκατομμύρια. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σύμμαχος με τον Ολυμπιακό στην συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2025, έτσι πρέπει να αποφασίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο για να δει τι θα κάνει πριν το χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

     Όσο αναφορά τώρα το Άντρε Όρτα ο οποίος και αυτός με την σειρά του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αλλά ο Πορτογαλικός σύλλογος επιμένει στην ρήτρα που είχε θέσει το προηγούμενο Ιανουάριο στα 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να τα βρούνε σε ένα πόσο ανάμεσα στα 4 ή 5 εκατομμύρια ευρώ.

  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.