Newsroom
21 Apr
21Apr

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολλή σημαντική νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των playoff της Stoiximan Super League και έβαλε ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ και πήρε μια τεράστια νίκη, που δικαιωματικά άξιζε βάση της εικόνας της αναμέτρησης και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. 

Το παιχνίδι

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός, μπήκε στο παιχνίδι με όρεξη και κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση του στους 4 του Conference League. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν την κατοχή με το μέρος τους. 

Στο 26ο λεπτό ο Ναβάρο ανατράπηκε από τον Κουλιεράκη στην περιοχή του Δικεφάλου και κέρδισε πέναλτι με τον Έλληνα αμυντικό να δέχεται και την κίτρινη κάρτα. την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάνιελ Ποντένσε που δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι, με τον Κίνι να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κροάτη τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι καλύτερος και προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Με τους ερυθρόλευκους να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και να πιέζουν στην διεκδίκηση των φάσεων, στο 61ο λεπτό μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ποντέσνε ο Ζέλσον Μαρτίνς τελείωσε τη φάση και έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας την υπεροχή της ομάδας του Μεντιλίμπαρ. 

Ο Δικέφαλος απείλησε στο 77 με μια κεφάλια του Κουλιεράκη, χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Τζολάκη. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε μέχρι και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όπου και μείωσε ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Μάρκος Αντόνιο. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αργά στην αναμέτρηση και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια τεράστια νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και να απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. 


Αναλυτικά η βαθμολογία των playoff του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 72

Παναθηναϊκός 71

ΠΑΟΚ 67

Ολυμπιακός 66


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.