02 Jan
02Jan

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Γκαμπριέλ Περέιρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη τρίτη προσθήκη των «ερυθρόλευκων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τις προσθήκες των Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς, πολύ κοντά είναι και η έλευση του  Γκαμπριέλ Περέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε. Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πέδρο Άλβες και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και μία εβδομάδα με την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα είναι 23 ετών, έχει 15 συμμετοχές και ένα γκολ στην περίοδο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζιλ Βιθέντε έως τον Ιούνιο του 2026. Αποκτήθηκε από την πορτογαλική ομάδα πριν από ένα χρόνο και έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα η Πόρτο, η Μπέτις, η Λέστερ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πληροφορίες όμως από την Ιβηρική αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Ζιλ Βιθέντε βρίσκονται στο τελικό στάδιο με σκοπό η πειραϊκή ΠΑΕ να κλείσει άμεσα τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.  

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.