08 Dec
08Dec

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, αφού ο Πορτογάλος επιστρέφει στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Σερβική ομάδα για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο θα κάνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, στον αγώνα "τελικό" για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (24/12, 22:00, Cosmote Sport 5) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, στο οποίο και θα κριθεί η πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Conference League. 

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στον πάγκο της ομάδας και να προετοιμαστεί για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Ο Ποντένσε παρά το τραυματισμό που είχε κόντρα στη Φράιμπουργκ (30/11), ετοιμάζεται να μπει πάλι στις προπονήσεις και εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κόντρα στους Σέρβους. 

Ο Γιόβετιτς αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στη Γερμανία με θλάση στους προσαγωγούς, παραμονή του αγώνα με τη Φράιμπουργκ και αναμένεται από εβδομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις.

Εκτός αναμένεται να είναι οι Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόζο, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση μετά τα Χριστούγεννα. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.