01 Dec
01Dec

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού, αλλά και την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών που έχουν περιορισμένες επιλογές.

Η συντριβή από τη Φράιμπουργκ έφερε και πολλά σύννεφα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης για το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από τη βαριά ήττα από τη γερμανική ομάδα και οι Πειραιώτες σκέφτονται την απόλυση του. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο για τον σύλλογο που έχει περιορισμένες επιλογές. 

Οι δρόμοι για τους ερυθρόλευκους είναι δύο, χωρίς παραπάνω επιλογές. Ο πρώτος είναι να στηριχθεί ο Μαρτίνεθ, αν πιστεύουν στη διοίκηση ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν στο μοντέλο που εμπιστεύτηκαν το καλοκαίρι (Κορδόν – Μαρτίνεθ). Ο δεύτερος είναι η αλλαγή προπονητή, αν θεωρούν ότι ο Ισπανός δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όπως έχουν αυτή τη στιγμή. 

Κάθε δρόμος είναι δύσκολος, αφού σε περίπτωση στήριξης του Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός θα έχει στο μυαλό του αν θα βελτιωθεί η αγωνιστική του εικόνα ή αν θα συνεχίσουν να έρχονται τα άσχημα αποτελέσματα στο λιμάνι. Αν υπάρξει αλλαγή προπονητή, το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα είναι ο αντικατάστασης του Ισπανού; 

Το νόμισμα έχει δυο όψεις για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν αγώνες μέχρι και τα Χριστούγεννα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή αποφάσεων για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού, αλλά και του συλλόγου με κρίσιμες αναμετρήσεις να έρχονται. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.